Desszertkészítés workshopok modern cukrászati technikák mentén

Surányi Judit kortárs cukrásztól

Bármilyen tapasztalattal rendelkezőknek!

Kurzusok

Reddite ante triduo at regiae quas eros.
Eundrm ab competens ad illud harum mi iure
constituemus. Clari niililps alias.

Mousse torta workshop

Bővebben >>

Mousse torta

Ezen a kétnapos workshopon a mousse torta elkészítését tanuljuk meg a piskóta elkészítésétől a textúrák kialakításán és a krémek összeállításán át egészen a mousse rétegig.
Részletek és Időpontok

Keksz workshop

Bővebben >>

Keksz workshop

Ezen az egynapos workshopon 5 féle keksz elkészítését tanuljuk meg. Helyet kapnak benne az egészen egyszerű kekszek, valamint a kifinomult, különleges, például csokiba mártott specialitások is.
Részletek és Időpontok

Tarte workshop

Bővebben >>

Tarte workshop

Ezen az egynapos workshopon a Tarte desszertek készítését sajátítjuk el. A tarte kosarak elkészítésével kezdünk, tésztát készítünk, formázunk, majd sütünk.
Részletek és Időpontok

Swiss Roll Cake workshop

Bővebben >>

Swiss Roll Cake workshop

Ezen az egésznapos workshopon alternatívákat mutatok arra, hogy egy piskótatekercs milyen módokon, technikákkal készíthető el tortaként vagy akár monodeszertként is.
Részletek és Időpontok

Égetett tészta (Ekler fánk & Choux) workshop

Bővebben >>

Égetett tészta (Ekler fánk & Choux) workshop

Ezen az egynapos workshopon ekler fánkokat és choux desszerteket készítünk, illetve töltünk meg lágy, könnyű krémekkel úgy, hogy a végeredmény is igazán könnyed, légies desszerteket eredményezzen.
Részletek és Időpontok